Филмовият продуцент Харви Уайнстийн може да се сдобие с нови обвинения

...
Филмовият продуцент Харви Уайнстийн може да се сдобие с нови обвинения
Коментари Харесай

Повдигат нови обвинения срещу Харви Уайнстийн

Филмовият продуцент  Харви Уайнстийн може да се снабди с нови обвинявания за полови похищения , този път от съда в Лос Анджелис.

Срещу Уайнстийн има  осем нови каузи , заведени в съда в града, по които сега се събират доказателства.

Според изтночници на портала TMZ  един случай на полово посягане е изцяло потвърден , следва следствие и по останалите седем.

Докато текат следствията, в телевизионно интервю  Уайнстийн разказва себе си като " пропуснат мъж "  и добавя, че постоянно е давал път на дамите.

В изявлението, което медиите зад Океана окачествяват като необичайно, Уайнстийн споделя, че се усеща като " пропуснат мъж.  " Направил съм повече филми, режисирани от дами и предопределени за дами от всеки различен режисьор в Холивуд, приказвам за времето преди 30 години. Не приказвам за в този момент, когато е елементарно да се прави филм. Но аз направих първите филми, режисирани от дами. Но в този момент поради тези обвинявания, всичко отиде напразно, всичко се изврати. И моите творби в този момент са неразрешени! ", сподели той.

Наскоро Уайнстийн претърпя  гръбначна интервенция , като лекарите и съдиите се надяват да се възвърне до 6 януари, за когато е планувано първото му наказателно дело в съда.

Дона Ротуно, адвокатката на Уайнстийн, сподели, че се е " ужасила ", когато видяла всички изявления в медиите, които упреквали Уайнстийн, че е симулирал интервенцията си, зада избегне съда.  " Преди да влезе в правосъдната зала на предходното дело, той даже се опита да остави проходилката си в колата и да върви самичък, само че болката бе прекомерно мощна. Целта му в никакъв случай не е била да търси състрадание. Появиха се извънредно доста подправени вести за положението му ", добавя Ротуно.

Уайнстийн, който  отхвърли всички обвинявания , които са му повдигнати, чака правосъден развой в Ню Йорк по пет разнообразни обвинявания за злоупотреби със полов темперамент. / topnovini.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР